gruodžio 22, 2014

Laukiu Kristaus gimimo



                  
 Jėzau, kaip man Tave pasitikti? Kur paguldyti? Kaip išpuošti ne tik namus, bet ir savo širdies gelmes, kad Tu gimtumei manyje? Tokie klausimai visą Adventą sukosi galvoje.

Kai liko tik kelios dienos iki Jėzaus gimimo dienos, atėjo mintis, kurią perskaičiau Šventosios Faustinos „Dienoraštyje“. Ji, prieš kažkurią Mergelei Marijai skirtą šventę, kalbėjo devyndienį sudarytą iš 1000 „Sveika Marija“... Koks gražus Dangiškosios Motinos pasveikinimas! Pamaniau, jeigu noriu, kad Kristus gimtų manyje, pirmiausia į savo širdį turiu pasikviesti besilaukiančią kūdikėlio Mariją. Atrodė toje gausybėje reikalų neįmanoma per dieną sukalbėti tiek Mergelės Marijos pasveikinimų. Pabandžiau - išėjo. Šiandien kalbėsiu tik trečią dieną, bet esu laiminga, kad taip galiu pagarbinti ir pasveikinti mano Atpirkėjo ir savo dangiškąją Motiną, besiruošiančią dovanoti pasauliui Išganytoją, mūsų Dievą ir širdžių Karalių.

Dangiškoji mūsų visų Motina, Tu esi neatskiriama nuo savo Sūnaus, prašau, ateik į mūsų visų širdis ir pagimdyk Išganytoją, kad mes kiekvienas taptume šventesni, geresni, išmoktume mylėti ir atleisti, garbinti ir šlovinti Tėvą danguje ir Viešpaties sukurtas pasaulis taps tobulesnis. Amen.

Visiems palaimintų Šventų Kalėdų.  Linkiu, kad Kūdikėlis Jėzus gimtų kiekvienoje širdyje.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Dėkojame už mandagų komentarą ir laiką praleistą mūsų dienoraštyje.