vasario 06, 2015

Jėzau, gyvojo Dievo Sūnau, pasigailėk mūsų ir viso pasaulio

Esu žmogus, turiu artimuosius ir negaliu nereaguoti į kitų žmonių skausmą, ašaras, nelaimingus vaikučius, žūstančius jaunuolius... Sutapatinu tai su savo šeima, vaikais, broliais, sesėmis, tėvais, savimi.

 Žinios, internetas, laikraščiai pilni tokių vaizdų iš Ukrainos ir kitų kariaujančių pasaulio šalių. Negaliu žiūrėti, labai gaila sužalotų, suluošintų, senų, benamių, badaujančių paprastų žmogelių, vaikučių, likusių be tėvų, žuvusių jaunučių kareivukų...


Galiu padėti tik malda. Prašau Viešpaties jiems pagalbos. Atėjo suvokimas, jo pasaulis skęsta nuodėmėse: negimusių žudymai, seksas, neskaistumo dvasia, kelianti orgijas, melas, išnaudojimas, žmonių vergija, pinigų, valdžios godulys, puikybė, netikėjimas ir t. t.

Taip gyvenantys žmonės neatpirks pasaulio. Reikalinga nekaltųjų kančia ir auka, kad atsilyginti Dievo teisingumui ir  pasaulis nebūtų visiškai sunaikintas. Kristus nekaltas kentėjo ir mirė už pasaulį. Šiandien pasaulis turi taip pat kentėti už save ir melstis, kad būtų išgelbėtas. Todėl dabar, ką tik veikiu, kur tik būnu, dirbu, kiek pajėgiu ir atsimenu nuolat ir naktį pabudusi kalbu Viešpaties maldą:

                      Jėzau, gyvojo Dievo Sūnau pasigailėk mūsų ir viso pasaulio.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Dėkojame už mandagų komentarą ir laiką praleistą mūsų dienoraštyje.