vasario 25, 2012

Filmas apie Šv.Tėvą Pijų

 „Kokia nuostabi ir didelė yra Dievo Tėvo meilė , išreikšta per Jo Sūnų mums ir taip pat koks didelis yra Sūnaus  nuolankumas Tėvo atžvilgiu, kad leido Jam pasilikti su mumis iki pasaulio pabaigos. Ir kokia yra didelė Dievo Meilė, kuris matė Savo Sūnaus paniekinimą ir vis dėlto leido Savo numylėtam Sūnui pasilikti tarp mūsų."
(Ep II p.342-344).

Tėvas Pijus (1887-1968), kapucinų kunigas, kilęs iš Italijos San Giovanni Rotondo miestelio, buvo Viešpaties palaimintas daugeliu nuostabių ir paslaptingų dovanų. Viena ryškiausių buvo stigmos. Ištisus 50 metų Tėvas Pijus turėjo Kristaus žaizdas.Jis taipogi turėjo biolokacijos, pranašystės, atvertimo, minčių skaitymo ir stebuklingo išgydymo dovanas. Jam užtariant, žmonės lig šiol yra pagydomi, ko negali paaiškinti nei medicina, nei mokslas. Kur kas svarbesni, nors ir ne tokie vaizdingi, yra dvasiniai išgijimai, kurie įvyksta įvairiose pasaulio vietose, Tėvui Pijui tarpininkaujant.
1999 m. gegužės 2 d. popiežius Jonas Paulius II jį paskelbė palaimintuoju, o 2002 m. birželio 16 d. šventuoju.

 Filmas apie Šv.Tėvą Pijų: Padre Pio/ Tėvas Pijus (2000)

 I dalis (Kalba Rusų)
http://bogmedia.org/video/Падре_Пио_Padre_Pio_2000_1

 II dalis (Kalba Rusų)
http://bogmedia.org/video/Падре_Пио_Padre_Pio_2000_2

3 komentarai:

  1. Labai įdomus filmas apie ypatingai įdomią asmenybę. Daugiau tokių reikia, kad žmonės pamatytų, jog patys nuoširdžiausi šventieji yra būtent iš paprastųjų tarpo.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Šis filmas mane ypač palietė. Ačiū, kad įkėlėt. Tai ypatinga dovana man. Emocijos liejosi per visą laiką kol žiūrėjau. Verkiau iš malonumo ir buvo taip gera gera...
    Tikiu nuo ankstyvos vaikystės, bet pagal Dievo Įsakymus gyventi mokausi tik dabar. Prieš 2-3 mėn. prašiau Dievo, kad duotų ne tik tikėjimą, norą eiti tiesos, meilės ir doros keliu, bet kad galėčiau Jį mylėti, norėjau mylėti Jėzų degančia, karšta širdim ir štai... žiūrint šį filmą, pajutau, kad pagaliau trokštų Dievo NE DĖL SAVĘS PAČIOS, bet DĖL JO. Į mane ateina meilė, meilė Dievui. Todėl šis filmas ypatinga dovana man. Ačiū

    AtsakytiPanaikinti
  3. biolokacija yra okultizmas, tad apie jokia sio zmogaus krikscionybe negali eiti jokios kalbos.... katalikybe aplamai glaudziai susijusi su okultizmu.

    AtsakytiPanaikinti

Dėkojame už mandagų komentarą ir laiką praleistą mūsų dienoraštyje.