rugpjūčio 05, 2014

"Akcijos" lobiui danguje


Šiandien kiekvienoje parduotuvėje vos ne prie kiekvienos prekės mirga nuorodos: „akcija“. Visi norime mokėti pigiau. Taip ir tikėjimo kelionėje. Kol esu Žemėje, kad įsigyčiau turtus danguje, moku labai pigiai, viskas čia parduodama su „akcija“.

Už lobius, kuriuos krausiuosi danguje, iš manęs reikalaujama tik tikėjimo, maldos, 10 Dievo įsakymų laikymosi, o jeigu noriu brangesnio perlo, turiu pridėti apsimarinimus, kančias, ligas, nesėkmes, gerus darbus.

Dievas man už tai žada lobius danguje. Apmąstau: ar naudojuosi, ar perku su „akcija“, ar laukiu, kol viskas pabrangs taip, jog aš nebeturėsiu galimybės nė siūlelio įsigyti danguje?  Dažnai taip būna - praleidžiu „akcijas“,  būna ir pasinaudoju jomis. Kasdienė malda, meditacija, kartą per savaitę maldos grupelė, kartą mėnesyje išpažintis, kas sekmadienį ( o pagal galimybes ir šiokiadieniais) Šv. Mišios, apsimarinimai, ką galiu darau ir aukoju Dievo garbei, kad tik gaučiau su „akcija“ tuos lobius danguje, kuriuos šiandien mums siūlo Viešpats.

Kai stosiu į Jo akivaizdą, „akcijų“ nebebus. Viešpats pažiūrės, kiek aš sugebėjau įsigyti turto danguje gyvendama žemėje .

Šiandien „super akcijos“ visiems lobiams danguje, skubėkime, kiekis  nėra ribotas, bet laikas ribotas.

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Dėkojame už mandagų komentarą ir laiką praleistą mūsų dienoraštyje.